Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger 

2. Bestilling af varer

3. Betaling

4. Levering

5. Fortrydelsesret

6. Reklamationsret

7. Persondatapolitik

8. Klage

1. Generelle oplysninger 

Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af Sky high, CVR-nr. 16107646, tlf. nr. 61262848, Refshalevej 163 a 1 sal, 1432 København K (herefter kaldet ”Foodboozt”).

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne

2. Bestilling af varer

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer løbende bestillinger, og du kan træffe os på ovennævnte tlf. nr. i tidsrummet 08:00-16:00 mandag-torsdag og 08:00-14:00 fredag.

Når du afgiver en ordre, modtager du en autogenereret e-mail med en bekræftelse på ordren. Når vi har pakket din ordre og afsendt ordren modtager du via e-mail en mail med at din ordre er gennemført. Herefter modtager du en mail med leverings- og track- & trace-oplysninger.

Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din faktura, kan du sende en mail til Info@foodboozt.com

Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger, som du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

3. Betaling

Foodboozt benytter stripe og modtager betaling med følgende betalingskort:

  • VISA-Dankort
  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • JCB.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Foodboozt bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

4. Levering

Varer bestilt på foodboozt.com leveres i Danmark og resten af Europa.

Hos Foodboozt kan du frit vælge forsendelses løsning. Du kan enten sende med GLS eller Postnord. Dvs. Din pakke kommer oftest frem i løbet af 24-48 timer og i Europa inden for 24-96 timer.

Uden for Danmark kan vi ikke garantere en bestemt leveringstid, da leveringen afhænger af det lokale lands postvæsen og eventuelle toldmyndigheder.

Alle Vare bestilt hos foodboozt.com er forsynet med Track & Trace.

Foodboozt bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden for 1-3 hverdage, dog må der påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier.

Fragtgebyr i Danmark

– Ordrer på 500,- kr. eller derover: Fri fragt. i Danmark

– Ved Afhentning hos foodboozt.com Refshalevej 163a: Gratis fragt

– Ordrer på mindre end 500,- kr., der sendes til privat/erhvervsadresser: Prisen afhænger af vægtklasse af den/de købte vare. Fragtgebyr er efter aftale med GLS eller Postnord.

Fragtgebyr i øvrige lande

Ved levering af varer til lande uden for Danmark, opkræves et fast fragtgebyr på 200,- DKK

5. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a)  har modtaget din vare

b)  får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c)  får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

d)  får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@foodboozt.com I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. fortrydelsesformular her >

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.
Udgifterne for returnering afholdes af køber.

OBS

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: 1. aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

  1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  4. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
  • Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
    Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
    For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi hele købsbeløbet dog ikke leveringsomkostninger. alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger.

Tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Skyhigh (Foodboozt)

Refshalevej 162 A 1 sal

1432 København K

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylde vores formular/standardfortrydelsesformular >

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

6. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) 

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på foodboozt.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Køber står for fragt omkosninger.

Varen sendes til:

Skyhigh (Foodboozt)

Refshalevej 162 A 1 sal

1432 København K

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA skema her https://foodboozt.com/fortrydelsesformular.  Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

7. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Skyhigh (foodboozt) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webredaktør for Skyhigh (Foodboozt) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på foodboozt.com er vores webredaktør

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret med SSL (Secure Socket Layer) protokol..

Oplysninger afgivet til foodboozt.com videregives evt. til Trustpilot for at sikre den bedste kunde oplevelse.

Som registreret hos Skyhigh (Foodboozt) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Skyhigh via e-mail Info@foodboozt.com

8. Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til

Info@foodboozt.com

Skyhigh (Foodboozt)

Refshalevej 162 A 1 sal

1432 København K

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@foodboozt.com